На Вінничині виконано доручення голови облдержадміністрації Анатолія Олійника щодо газифікації будинку інваліда Великої Вітчизняної війни (+фото)

На Вінничині виконано доручення голови облдержадміністрації Анатолія Олійника щодо газифікації будинку інваліда Великої Вітчизняної війни (+фото)

17.01.15 16:27 0 818
Довгоочікуваний голубий вогник отримала оселя інваліда Великої Вітчизняної війни Атаманчука Петра Мойсейовича, що проживає в селі Шпиків Тульчинського району. Підключенню природного газу до помешкання родини Атаманчуків передувала проблемна ситуація з його підведенням до будинку.

Наприкінці 2014 року на особистому прийомі до голови обласної державної адміністрації Анатолія Олійника від імені Петра Атаманчука звернулася його донька. Проблема була в тому, що затягувався процес підведення газопроводу до будинку її батьків. Одразу ж на прийомі, голова облдержадміністрації дав відповідні доручення щодо вирішення даного запиту.

На новорічні свята Петро Мойсейович та його дружина Тамара Миколаївна отримали змогу користуватися газом. А газова плита стала ще одним цінним подарунком, який отримала родина Атаманчуків від голови обласної державної адміністрації Анатолія Олійника. Слова щирої вдячності висловили подружжя Атаманчуків керівнику облдержадміністрації за сприяння у вирішенні проблемного питання. «Щиро дякуємо, що провели газ до нашої скромної оселі. А ще я дуже вдячний Анатолію Олійнику за його людяність та чуйне ставлення до кожного, хто звертається до нього» - відзначив Петро Атаманчук.

Загалом в селі Шпиків проживає три з половиною тисячі людей, а це понад 1200 дворів. Як відзначає Шпиківський селищний голова Микола Панасюк газифікацію села розпочали два роки тому. Нині ж газом користується 27 дворів, а 67 вже повністю готові до підключення. «На жаль з цієї кількості дворів (1200) в багатьох будинках ніхто не живе, в декого не вистачає коштів аби здійснити газифікацію. Я планую, що до кінця цього року селище буде повністю газифіковане» - наголосив Микола Панасюк. Але , за його словами, шпиківчани активно встановлюють та використовують альтернативні котли. «Аби не бути залежним лише від газопостачання, населення закуповує котли з використанням альтернативних видів палива, такий вже встановлюється і в селищній раді» - підкреслив Микола Панасюк.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ