Волинська область: рятувальники підбили підсумки діяльності за минулий рік у місті Володимирі-Волинському

Волинська область: рятувальники підбили підсумки діяльності за минулий рік у місті Володимирі-Волинському

17.01.15 09:09 0 655
15 січня в приміщенні виконкому міської ради підбито підсумки роботи Володимир-Волинського міськрайвідділу УДСНС України у Волинській області за 2014 рік та визначено завдання на 2015 рік.

У засіданні взяли участь: перший заступник начальника управління підполковник служби цивільного захисту Ростислав Демчук, перший заступник голови міської ради Микола Веремчук, начальник сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Юрій Ліщук, начальник відділу надзвичайних ситуацій міської ради Микола Мороз.

Під час зустрічі розглянуті питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки у місті та районі, готовності органів і підрозділів цивільного захисту до дій за призначенням, організації заходів цивільного захисту, оперативного реагування підрозділу на надзвичайні ситуації впродовж року.

Обговорили рятувальники і проблемні питання недостатнього фінансування місцевої пожежної охорони району та шляхи їх вирішення.

У підсумку Ростислав Демчук дав позитивну оцінку діяльності рятувальників Володимир-Волинського району та подякував особовому складу підрозділу за проведену сумлінну працю на благо українського народу.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі рятувальники ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ