Волинська область: рятувальники дбають за пожежну безпеку села

Волинська область: рятувальники дбають за пожежну безпеку села

17.01.15 09:45 0 680
Відомо, що у зимовий період збільшується кількість пожеж. Основною причиною загорання у приватних будинках є порушення правил влаштування та безпеки при експлуатації пічного опалення. Щоб застерегти від надмірного перегріву печей опалення та вберегти мешканців сільської місцевості від виникнення пожеж з цих причин, співробітники Камінь-Каширського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області організували та провели пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Черченської сільської ради.

Так, 15 січня фахівці ДСНС разом і з працівниками соціальної служби відвідали приватні помешкання громадян і роз’яснили основні вимоги правил пожежної безпеки у побуті, зокрема під час використання відкритого вогню, експлуатації печей, газового обладнання та електроприладів, навчили, як діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події.

Під час рейду з особливою увагою рятувальники опікувалися людьми, які опинилися у складних життєвих умовах і потребують соціальної підтримки, насамперед літніми та самотніми людьми, адже такі люди потребують ще більшої, підвищеної уваги.

Окрім цього, аби запобігти нещасним випадкам під час святкування церковного свята – Хрещення Господнього, у день якого по завершенню церковних богослужінь люди збираються біля водойми та занурюються у воду, рятувальники провели бесіди з мешканцями та нагадали їм правила поведінки на водоймах взимку.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На вихідні у центрі Львова ...

КОМЕНТАРІ