В Луцьку наряд ДСО на дитячому майданчику наздогнав "алкогольного" грабіжника

В Луцьку наряд ДСО на дитячому майданчику наздогнав "алкогольного" грабіжника

17.01.15 17:00 0 788
Тепер волинянину за дві пляшки вина загрожує до чотирьох років в'язниці.

Чоловік о 19:35 заскочив до магазину, який спеціалізується на продажу алкогольних та тютюнових виробів, і, вхопивши з прилавка дві пляшки вина, зник у невідомому напрямку.

Подія сталася у Луцьку на проспекті Волі. Продавець магазину скористалася кнопкою «Терміновий виклик міліції». Наряд Державної Служби охорони, який прибув на місце, з'ясував усі подробиці даної ситуації та вирушив на пошук злодія.

Невдовзі на сусідній вулиці в районі дитячого майданчика правоохоронці помітили чоловіка, який за наданими жінкою прикметами нагадував грабіжника. При собі чоловік мав дві пляшки вина, одну із яких навіть встиг розкоркувати.

Коли продавець побачила затриманого чоловіка, то без усяких вагань підтвердила, що саме він викрав дві пляшки вина. Спритником виявився 36-річний житель Луцького району.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Луцького МВ УМВС України у Волинській області. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Попередньо затриманому загрожує до чотирьох років в'язниці.

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ