Сергій Машковський: «Бюджет області на 2015 рік збалансований»

Сергій Машковський: «Бюджет області на 2015 рік збалансований»

17.01.15 12:13 0 633
Після закінчення сесії обласної ради голова облдержадміністрації Сергій Машковський на прохання журналістів дав оцінку щойно прийнятому обласному бюджету на 2015 рік.

«Я відповідально заявляю: бюджет на 2015 рік збалансований. Більше того, у цьому році ми змогли прийняти не просто збалансований бюджет, коли витратна частина повністю відповідає дохідній частині, а й збільшили видатки. Наприклад, у новому бюджеті було закладено 30% на здорожчання енергоносіїв», - зазначив керівник області.

За словами Сергія Машковського, область повністю забезпечена фінансовим ресурсом, і всі бюджетні заклади області, а їх 184, отримають фінансування.

Питання капітальних видатків і розподіл вільних залишків будуть розглянуті на березневій сесії обласної ради. На вільні залишки складають 130,9 млн. грн., з них перевиконання бюджету за 2014 рік – 53 млн. грн.

Голова облдержадміністрації повідомив, що ведеться робота над тим, щоб отримувати капітальні видатки саме з державного бюджету. Активно працюють у цьому напрямку народні депутати, що представляють Житомирщину у Верховній Раді.

«Бюджет максимально оптимізований і повністю забезпечує першочергові видатки нашої області», - наголосив Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі учні ...
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ