В Житомирській області бердичівські правоохоронці розпочали розслідування факту погроз родині учасника АТО

В Житомирській області бердичівські правоохоронці розпочали розслідування факту погроз родині учасника АТО

17.01.15 19:07 0 746
До Бердичівського МВ УМВС Житомирщини звернулась жителька райцентру, дружина поранено військовослужбовця, із заявою про вимагання невідомими грошей. Жінка неодноразово отримувала телефонні дзвінки та СМС-повідомлення про фізичну розправу з нею та її родиною у разі невиконання їх вимог. Правоохоронці встановлюють особи зухвалих та цинічних злочинців.

У ході досудового розслідування встановлено, що погрози стали надходити після того, як сім'я військовослужбовця звернулась до усіх небайдужих людей з проханням допомогти зібрати кошти для протезування пораненого у зоні АТО чоловіка. Необхідна сума просто непосильна для молодої cім'ї, де зростає двоє малолітніх дітей, а батько був єдиним годувальником.

Невдовзі після відкриття благодійного рахунку на телефон дружини стали надходити дзвінки та СМС-повідомлення від незнайомців із вимогами перерахувати отримані кошти на інші цілі. Занепокоєна безпекою родини жінка звернулась до міліції.

Слідчим відділом Бердичівського МВ УМВС було розпочато кримінальне провадження за ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Нині тривають оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб цинічних вимагачів та їх затримання. Також працівники міліції проводять комплекс спеціальних заходів для убезпечення родини військовслужбовця.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правилам використання ...
Наступна новина: Преимущества и недостатки ...

КОМЕНТАРІ