Закарпаття: на Рахівщині дільничні інспектори міліції вивели на чисту воду заявника - брехуна

Закарпаття: на Рахівщині дільничні інспектори міліції вивели на чисту воду заявника - брехуна

17.01.15 16:58 0 757
Близько сьомої години ранку в чергову частину Рахівського райвідділу міліції зателефонував 23-річний молодик, який повідоми, що щойно був пограбований.

За його словами, троє невідомих осіб зупинили його біля цілодобового продуктового магазину, нанесли тілесні ушкодження та пограбували на суму 2500 гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Вже за кілька годин дільничні інспектори міліції Павло Вінтоняк та Ольга Ігнатюк встановили всі обставини справи. В результаті опитування свідків та працівників магазину, біля якого стався інцидент, стало відомо, що заявник не мав при собі грошей, оскільки заходив в магазин, щоб купити алкогольні напої, але не мав чим розрахуватися.

- Завдяки професійним діям правоохоронці відновили хронологію подій та встановили, що після розпиття алкоголю між заявником та його знайомим виникла сварка, в ході якої йому було завдано тілесні ушкодження, - повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. - Щоб помститися кривдникові, чоловік вирішив зателефонувати в міліцію та заявив про пограбування.

Наразі внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Дані правопорушення караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині анатолій ...
Наступна новина: На Тернопіллі звіт голови ...

КОМЕНТАРІ