На Закарпатті почистять аварійні дерева вздовж автодоріг

На Закарпатті почистять аварійні дерева вздовж автодоріг

17.01.15 12:13 0 747
З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху автомобільними дорогами загального користування області обласна влада Закарпаття доручила відповідним службам та органам подбати про аварійно небезпечні дерева вздовж шляхів.

Так, провести спільні комісійні обстеження дерев щодо їх аварійної небезпечності доручено Службі автомобільних доріг у Закарпатській області, дочірньому підприємству „Закарпатський облавтодор”, управлінню державної автомобільної інспекції УМВС України в Закарпатській області, управлінню ДСНС України в Закарпатській області, державній екологічній інспекції у Закарпатській області, Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, басейновому управлінню водних ресурсів річки Тиса, департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, райдержадміністраціям.

А організувати вирубку дерев, які обстеженням визначено аварійно-небезпечними відповідно до вимог чинного законодавства - доручено райдержадміністраціям спільно із службою автомобільних доріг у Закарпатській області та Облавтодором.

Роботи із вирубки аварійно-небезпечних дерев у межах охоронних зон електро-, газових мереж, трубопроводів, у тому числі магістральних, ліній зв'язку проводитимуться за погодженням із експлуатуючими організаціями. Вирубану деревину повинні розподілити та безоплатно передати для власних потреб закладам бюджетної сфери, що використовують деревину для опалення, та філіям Облавтодору в районах. Терміни виконання доручення – до 27 лютого, а обстеження дерев повинне бути завершене до 30 січня.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі учні ...
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ