Закарпаття: на Мукачівщині дільничний затримав двох юних крадіїв

Закарпаття: на Мукачівщині дільничний затримав двох юних крадіїв

17.01.15 13:32 0 658
У с.В.Лучки Мукачівського району начальник пункту міліції майор Михайло Попович по гарячих слідах затримав двох братів віком 20 та 16 років, які викрали від сусіда бензопилу та пневматичну рушницю.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулись мешканці села В.Лучки, які повідомили, що з їхнього гаражу зникли речі. Також потерпілі повідомили, що вдома за час їхньої відсутності залишався син ще з двома сільськими товаришами.

Начальник дільничного пункту міліції старший дільничний Михайло Попович перевірив інформацію, здійснив подворовий обхід і вийшов на юних зловмисників. Двоє братів із цілком забезпеченої родини вирішили розважитись у такий спосіб...

Ввечері, гостюючи у приятеля, який мешкає на сусідній вулиці, вони вирішили викрасти з гаражу щось цінне. Того ж вечора крадену бензопилу продали за безцінь – за 200 гривень, а рушницю сховали вдома.

Коли зранку до хлопців завітав дільничний, ті перелякались і під впливом доказів зізнались у вчиненому. Досі хлопці до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Слідчий Мукачівського міськвідділу міліції відносно юних правопорушників відкрив кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у сховище). Крадіям загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові андріян Гутник ...
Наступна новина: Тернопілля: ...

КОМЕНТАРІ