Олег Тягнибок: "Ми є силою,що інтегрує націоналістів на Закарпатті"

Олег Тягнибок: "Ми є силою,що інтегрує націоналістів на Закарпатті"

17.01.15 14:08 0 837
15 січня 2015 року в Ужгороді відбулася зустріч Олега Тягнибока з активом закарпатського осередку ВО "Свобода". Голова партії обговорив із націоналістами Закарпаття основні напрями роботи в області, політичну ситуацію в країні та специфіку політики в краї.

У розмові з місцевим активом Олег Тягнибок згадав про роль свободівців у подіях Революції гідності, наголосивши на складнощах, із якими довелося зіткнутись при формуванні влади після повалення диктаторського режиму, зокрема про участь у місцевій владі закарпатських свободівців (адже в Києві стабільно перебувало близько сотні націоналістів із Закарпаття).

Окремо очільник "Свободи" зупинився на участі націоналістів у війні із московським окупантом. "На Сході зараз воюють близько чотирьохсот свободівців. Це і керівники організацій, і колишні депутати різних рівнів. Ніхто не може заперечити нашої участі в боротьбі з агресором. Ми продовжуємо докладати всіх зусиль для національної перемоги, яка виборюється великою ціною. Тривожною звісткою на Святвечір стало поранення Олега Куцина, командира добровольчої чоти "Карпатська Січ", що несе службу в Пісках. Закарпатці активно беруть участь у цій боротьбі. І тут, на Закарпатті, ми теж є силою, що інтегрує націоналістів", – зауважив Олег Тягнибок.

Лідер "Свободи" зазначив, що припиняти гуманітарну допомогу нашим військовим не можна, навпаки, слід її всіляко розвивати. Також він оголосив про додатковий набір у добровольчий батальйон "Січ".

"Після останніх виборів ми проаналізували об'єктивні та суб'єктивні причини нашого непроходження в парламент. Певні помилки було допущено, проте треба розуміти, що екзит-поли показали більше шесті відсотків за "Свободу", а відповідно до оголошених результатів, ми не маємо й п'яти. Втім, не варто казати, що націоналісті не представлені у Верховній Раді, адже семеро свободівців є нашим рупором у парламенті та всіляко просуватимуть національно важливі законопроєкти. Нині партія через форуми, конференції та зустрічі з активом напрацьовує стратегію нашої політичної поведінки", – зазначив очільник "Свободи".

Після виступу Олег Тягнибок дав відповіді на запитання однопартійців, наголосивши на необхідності розвитку місцевих партійних осередків, та підкреслив важливість формування якісного кадрового резерву свободівців, здатних ефективно працювати на всіх щаблях влади.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ