У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці підвели підсумки роботи за 2014 рік

У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці підвели підсумки роботи за 2014 рік

17.01.15 09:05 0 687
На нараді були присутні куратор Дрогобицького міського відділу міліції заступник начальника СУ ГУМВСУ у Львівській області підполковник міліції Микола Самарчук, начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Андрій Білас та особовий склад підрозділу.

Микола Самарчук відзначив, що громадяни, які звертаються до міліції по допомогу, повинні почувати себе захищеними і впевненими, що саме тут з їхньою проблемою розберуться та приймуть законне рішення.

У свою чергу, Андрій Білас зазначив, що однією з причин скоєння великої кількості злочинів на території Дрогобицького району є неналежна профілактично-роз'яснювальна робота на місцях з особами, що повернулись з місць позбавлення волі, бо саме вони скоїли більшість зазначених злочинів.

«Слід більше уваги приділяти організації роботи з розкриття кримінальних правопорушень, профілактичній роботі по запобіганню скоєння правопорушень, майновим злочинам, втягнення неповнолітніх до вживання алкогольних та наркотичних засобів», - розповів Андрій Білас.

У 2014 році працівники сектору карного розшуку Дрогобицького МВ розкрили 168 злочинів, з них: 2 вбивства, 5 розбійних нападів, 18 грабежів, 42 крадіжки, 2 факти незаконного обігу зброї, 7 фактів нанесення тілесних ушкоджень та один факт незаконного заволодіння автотранспортним засобом.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дрогобицького МВ задокументували 13 фактів пов'язаних із незаконним обігом наркотиків за статтями 309 та 307 Кримінального кодексу України.

142 адміністративних протоколи склали працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Дрогобицького МВ. Крім того, правоохоронці розкрили 21 злочини, які були вчинені відносно неповнолітніх.

Працівники сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Дрогобицького МВ упродовж року здійснювали практичні заходи, які були спрямовані на покращення профілактики злочинності, стабілізації оперативної обстановки та забезпечення громадської безпеки. Правоохоронці розкрили та внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань 70 фактів щодо скоєння злочинів у сфері економіки.

Крім того, дільничні інспектори міліції Дрогобицького МВ протягом минулого року розкрили 160 злочинів. Притягнули до адміністративної відповідальності 1284 особи, котрі вчинили різного роду правопорушення.

Підводячи підсумки роботи працівників міліції Дрогобицького міського відділу міліції за 2014 рік, Андрій Білас відзначив, що усі підрозділи мають позитивні напрацювання і досягнення.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Вінницькі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ