На вимогу свободівців Львівська міськрада обговорила проєкт б'юджету на 2015 рік

На вимогу свободівців Львівська міськрада обговорила проєкт б'юджету на 2015 рік

17.01.15 08:05 0 681
На вимогу депутатів Львівської міськради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" 16 січня 2015 року таки відбулося розширене засідання б'юджетної комісії, під час якого депутати підготувалися до ухвалення б'юджету міста на 2015 рік.

"Ці громадські слухання пройшли конструктивно, оскільки депутати отримали експертну оцінку стосовно б'юджету. Ми розглянули рішення міськвиконкому щодо їхнього проєкту б'юджету на 2015 рік та ухвали, які необхідні для голосування. Йдеться про пільги для львівських товаровиробників, промислових підприємств, орендної плати на землю. Також обговорено пільги щодо релігійних та громадських організацій, а також податок на нерухомість. Крім того, було підтримано ухвалу по акцизу і податку на транспортні засоби", – повідомив голова комісії фінансів та планування б'юджету Львівської міськради свободівець Яромир Самагальський.

Також, за словами націоналіста, присутні на засіданні б'юджетної комісії депутати різних комісій, громадськість та експерти дійшли до висновку, що наразі є багато запитань саме на законодавчому рівні.

"Законодавець повинен роз'яснити деякі положення, – зазначив Яромир Самагальський, – найбільше запитань виникає щодо податку на нерухомість. Позиція "Свободи" у цьому питанні – максимальне сприяння розвитку середнього та малого бізнесу, а не створення додаткових проблем. Ми повинні допомагати підприємцям та самозайнятим громадянам".

Яромир Самагальський також додав, що у 2015 році продовжать надавати фінансову допомогу учасникам АТО та їхнім сім'ям, зокрема скерують додаткові кошти на відпочинок та оздоровлення дітей учасників АТО".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині 16-річний ...

КОМЕНТАРІ