У Львові андріян Гутник провів робочу зустріч із виборцями

У Львові андріян Гутник провів робочу зустріч із виборцями

17.01.15 13:32 0 775
16 січня 2015 року в приймальні депутата Львівської міськради від ВО "Свобода" Андріяна Гутника відбулась робоча зустріч із мешканцями міста. Свободівець виступив з коротким звітом щодо діяльності у 2014 році та розповів про плани на 2015 рік.

Громадяни також зверталися зі своїми пропозиціями та зауваженнями щодо проблем району, які потребують негайного вирішення, зокрема щодо необхідності встановлення зупинки тролейбусів № 2 та 20 у районі перехрестя вул. Наукова з вул. Симоненка та проведення робіт з ремонту міжквартальних проїздів. Одне з основних питань, яке непокоїть мешканців, – фінансування б'юджетних установ, адже у цьому районі розташовано 4 навчальні заклади та дитячі садки.

"Необхідно плідно працювати, щоби система освіти в Україні наблизилася до гідного рівня. Проте основні засади та нормальні умови для здобуття освіти має бути збережено навіть за обмеженого фінансування. Перед нами стоїть важке завдання, за теперішньої ситуації в Україні, шукати шляхи для допомоги б'юджетним установам", – наголосив Андріян Гутник.

На прохання спеціялізованої середньої загальноосвітньої школи № 66 з поглибленим вивченням англійської мови та інформаційних технологій, було передано акустичне обладнання для роботи педагогів з учнями цього навчального закладу.

Окрім буденних проблем та шляхів їх вирішення, депутат наголосив на необхідності підтримки наших побратимів, які виборюють для нас мирне життя: "Вважаю також, що нашим спільним обов'язком є допомога та підтримка наших побратимів, які виборюють для нас мирне майбутнє у зоні АТО. Висловлюю щиру подяку усім львів'янам, приватним та державним підприємствам, які постійно долучаються до збору необхідних речей".

Зазначимо, що триває збір необхідних речей для батальйону спеціяльного призначення "Січ". Охочим допомогти слід звертатися за адресою: м. Львів, вул. Кн. Ольги, 114 (Аквапарк "Пляж", 2-й поверх).

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: вогнеборці ...
Наступна новина: Закарпаття: на Мукачівщині ...

КОМЕНТАРІ