Фракція ВО "Свобода" у Львівській міськраді ініціювала проведення громадських слухань щодо ухвалення б'юджету

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міськраді ініціювала проведення громадських слухань щодо ухвалення б'юджету

17.01.15 14:04 0 764
З ініціативи фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді 16 січня 2015 року відбудеться продовження громадських слухань щодо міського б'юджету.

"Завтра відбудеться розширене та публічне засідання б'юджетної комісії. Будуть присутні депутати з різних комісій, громадськість та експерти. Це буде слухання б'юджету і ухвал щодо пільг, акцизів і програм допомоги підприємствам міста Львова", – повідомив голова постійної комісії планування б'юджету Львівської міської ради свободівець Яромир Самагальський.

"Голосуватимемо за цей документ лише після детального обговорення з громадою усіх новацій б'юджету міста Львова на 2015 рік. Вважаємо неприпустимим повторення у Львові київського сценарію, коли народні обранці у парламенті затверджували головний фінансовий документ країни практично наосліп", – йдеться у заяві фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді.

"Із громадських слухань, які відбулися 13 січня 2015 року у Львівській міськраді, робимо висновок – запитань до проєкту місцевого б'юджету більше, аніж відповідей, а ухвалювати цей документ можна лише після обговорення у громадському та експертному середовищі. Більше того, місцевий виконком надав остаточний проєкт б'юджету лише 14 січня, тому зміст його не міг бути ознайомлений із громадськістю, депутатами та комісіями Львівської міськради", – повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: під колеса ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ