Правоохоронці Львівщини скерували до суду кримінальні провадження щодо посадовців лісопідприємства,котрі завдали збитків державі на суму понад 300 тисяч гривень

Правоохоронці Львівщини скерували до суду кримінальні провадження щодо посадовців лісопідприємства,котрі завдали збитків державі на суму понад 300 тисяч гривень

17.01.15 08:37 0 637
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури викрили трьох посадових осіб лісопідприємства Жовківського району Львівщини, котрі державі завдали збитків на суму понад 300 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що зазначені посадовці не вжили необхідних заходів і дій щодо недопущення незаконної вирубки лісу. Внаслідок чого на території лісопідприємства незаконно вирубано майже 100 дерев різних порід, серед них: дуб, вільха, ясен та сосна.

Таким чином державі було завдано збитків на загальну суму понад 300 тисяч гривень.

За цими фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.367 (службова недбалість) КК України, які у січні цього року скерували на розгляд до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині голова ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ