У Львівській області бориславські правоохоронці викрили неповнолітнього,котрий намагався скоїти дві крадіжки

У Львівській області бориславські правоохоронці викрили неповнолітнього,котрий намагався скоїти дві крадіжки

17.01.15 09:40 0 665
У злочинну діяльність, 15-річного хлопця втягнув його знайомий, який вже був раніше судимий. Скоїти крадіжки їм не вдалося, оскільки їм завадили громадяни.

До Бориславського міського відділу міліції звернувся місцевий мешканець, котрий повідомив, що з його будинку двоє невідомих чоловіків намагалися викрасти гроші у сумі 500 гривень.

Через деякий час до міського відділу міліції надійшло ще одне повідомлення подібного характеру. Двоє невідомих намагалися викрасти з гаража картоплю та 17 пляшок вина, однак вчинити їм кримінальне правопорушення не вдалось.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжок причетний 23-річний молодик, який вже був раніше судимим та його 15-річний знайомий. У першому випадку зловмисники розбили вікно будинку і таким чином проникли всередину, але здійснити свої наміри їм не вдалося так, як були помічені господарем помешкання. У другому, вони проникли у гараж через двері, які були не зачинені, але їх помітив власник гаража.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (замах на злочин) КК України та за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зокрема, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами інспектора РН та ГФ

Бориславського МВ Ольги Лернатович
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ