На Львівщині дві школярки намагалися обікрасти торговий центр

На Львівщині дві школярки намагалися обікрасти торговий центр

17.01.15 15:43 0 759
Правоохоронці встановили особи зловмисниць та відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До Пустомитівського райвідділу міліції, 15 січня, звернулася 27-річна працівниця одного з магазинів торгового центру, котра повідомила, що з приміщення торгового закладу викрали жіночу сумочку вартістю майже 300 гривень.

Встановлено, що до скоєння крадіжки причетний 26-річна львів'янка, котра ніде не працює.

Через деякий час до працівників міліції надійшло ще одне повідомлення про крадіжку вже з іншому магазину. У повідомленні зазначалося, що викрали жіночі штани, футболку та светр. Загальна сума збитків становить 960 гривень.

Встановлено, що до скоєння крадіжки причетні дві 15-річні школярки, котрі мешкають у Жовкві. Викрадені речі у них вилучено.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ