Хмельницькі правоохоронці затримали хулігана,який проникав у квартири містян та влаштовував краш-тести для побутової техніки

Хмельницькі правоохоронці затримали хулігана,який проникав у квартири містян та влаштовував краш-тести для побутової техніки

17.01.15 08:00 0 771
Працівники Хмельницького міськвідділу міліції затримали зловмисника «на гарячому». Загалом же злочинна діяльність підозрюваного нараховує близько 20 епізодів.

28-річний житель міста Хмельницького знайшов собі незвичайну розвагу — проникав у квартири, розташовані на перших поверхах, та ламав усю побутову техніку: холодильники, морозильні камери, пральні машини, духовки тощо. Цікавим є те, що молодик нічого не крав, просто розважався таким чином.

Найбільше від «жартівника» постраждали жителі мікрорайону Гречани. Є навіть деякі квартири, в які він проникав двічі. Здійснював це шляхом віджиму пластикового вікна, яке перебувало переважно у режимі провітрювання.

— Кілька днів наші працівники ретельно відпрацьовували територію, де було скоєно хуліганства з проникненням у житло, — зазначив начальник Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області Василь Птащук. — Порушника впіймали «на гарячому».

Завдана матеріальна шкода у кожному випадку різна, але загалом коливається від 200 до 6 тисяч гривень.

Кримінальне провадження, відкрите за ч. 1 ст. 162 «Порушення недоторканості житла» та ч. 1 ст. 296 «Хуліганство», нараховує близько 20 епізодів. Призначена судово-психіатрична експертиза для встановлення осудності підозрюваного.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинянин,чекаючи ...

КОМЕНТАРІ