Вінничина: за добу на дорогах області сталось 2 дорожньо-транспортні пригоди з летальними наслідками (+фото)

Вінничина: за добу на дорогах області сталось 2 дорожньо-транспортні пригоди з летальними наслідками (+фото)

18.01.15 18:14 0 826
Протягом доби на території області зареєстровано 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 3 людини загинуло та 4 зазнали тілесних ушкоджень.

16 січня в с. Ксаверівка, Вінницького району, сталось зіткнення вантажівки та легковика, внаслідок автопригоди 2 пасажири легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди, водія та 4 річну дівчинку з травмами різного ступеня тяжкості доставлено до лікарні. На місці пригоди було встановлено, що 39 річний водій керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», рухався зі сторони с. Дашківці, Літинського району до м. Вінниці.



Близько 7 год. 30 хв. легковик зіткнувся з вантажівкою "Мерседес 1117", яка рухалась зі сторони м. Вінниці в напрямку м. Львів.



Водій вантажівки "Мерседес 1117", житель м. Львів повідомив, що рухаючись автомобільною дорогою побачив, що на смугу його руху раптово виїхав легковик та зупинився, 54 річний Львів’янин застосував екстрене гальмування, але зіткнення уникнути не вдалось. В результаті потужного удару, понівечений легковик відкинуло на іншу сторону дороги. В салоні «ВАЗа» крім водія знаходилось 3 пасажира серед, яких 4 річна дівчинка. Від отриманих тілесних ушкоджень, батько водія та 28 річна мати дівчинки загинули на місці пригоди. Водія та малолітню дівчину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до реанімаційного відділення.



Інша дорожньо-транспортна пригода сталась на цій самій автодорозі, поблизу с. Писарівка, Вінницького району в, якій 1 людина загинула.



59 річний водій автомобіля «ВАЗ 2106» рухаючись зі сторони м. Вінниці в напрямку м. Немирів. Поблизу с. Писарівка, на зустрічній смузі руху зіткнувся з автомобілем «Фольскваген-Т4», який рухався в напрямку обласного центру.



Від потужного удару легковик розірвало навпіл, передню частину автомобіля разом з двигуном відкинуло майже на 50 м. інший учасники дорожнього руху, аби уникнути зіткнення з уламками автомобіля вимушений був скерувати свою автівку у кювет, в результаті чого відбулось перекидання автомобіля «Peugeot».





Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ 2106» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.



На даний час працівники правоохоронних органів встановлюють причини та обставини скоєння ДТП.

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі "Шлях ...
Наступна новина: В Житомирській області за ...

КОМЕНТАРІ