У Вінниці працівники міліції затримали зловмисників,які зробивши підкоп,обікрали магазин шкіряних виробів

У Вінниці працівники міліції затримали зловмисників,які зробивши підкоп,обікрали магазин шкіряних виробів

18.01.15 17:20 0 803
Оперативники Вінницького міського відділу міліції «на гарячому» затримали двох чоловіків 34-х та 39-ти років, які обікрали магазин верхнього одягу. Заздалегідь розробивши план дій та, проламавши панельне перекриття підлоги магазину, зловмисники винесли з торгового залу близько 30 шкіряних та хутряних виробів.

Отримавши сигнал «Тривога» з одного з магазинів хутряних виробів держохоронці вже за декілька хвилин прибули на місце спрацювання. Міліціонери, виявивши у приміщенні магазину проламану підлогу, блокували торгівельний заклад, можливі шляхи відходу та викликали оперативників міської міліції.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, в ході обстеження прилеглих до магазину приміщень оперативники затримали двох раніше судимих за майнові злочини чоловіків, які намагались втекти з викраденим.

У райвідділі затримані зізнались, що готувались до злочину. Винайнявши у будинку де розташований магазин квартиру, вони понад місяць ночами за допомогою перфоратора та кувалди пробивали отвір до магазину з підвального приміщення.

В ніч злочину, потрапивши в середину магазину, зловмисники через зроблений отвір разом з краденим повернулись у підвал та вийшли в одному з під'їздів будинку. Аби заплутати сліди, вони піднялись на горище багатоповерхівки та перевдягнувшись, вийшли вже через інше парадне.

Видали чоловіків великі валізи, наповнені шкіряними та хутряними виробами.

За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув'язненням від 3 до 6 років. Наразі правоохоронці встановлюють остаточну суму завданих підприємцю збитків та проводять необхідні слідчі дії.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина втратила на ...
Наступна новина: На Тернопіллі "Шлях ...

КОМЕНТАРІ