Руку допомоги у дорожній пригоді житомирянину протягнули міліціонери

Руку допомоги у дорожній пригоді житомирянину протягнули міліціонери

18.01.15 12:22 0 718
Працівники Житомирського райвідділу міліції не залишили наодинці з негараздами водія автівки з пробитим колесом, який випадково трапився їм на шляху, і допомогли чоловікові дістатися додому.

Ця банально-неприємна історія сталася із жителем м. Житомира паном Олександром між двома селами Житомирського району, коли він своєю старенькою ВАЗівкою рухався автодорогою. Наскочивши на гострий предмет, шина на одному з коліс його автівки спустила, і водій був змушений зупинитися на узбіччі. Перевіривши багажне відділення, пан Олександр упевнився у відсутності запаски й не на жарт засмутився, адже неприємність трапилася увечері, а до найближчого СТО або ж населеного пункту – з декілька кілометрів. Тож сподіватися на швидку допомогу було годі.

Втім, на його щастя, тією ж автодорогою проїздила міліційна автівка. Як виявилося, це слідчо-оперативна група працівників Житомирського райвідділку поверталася з виклику в одне із сіл. Побачивши чоловіка, який на узбіччі морочився з колесом біля ВАЗівки, міліціонери зупинилися і поцікавились, чи бува не потрібна йому допомога. Той одразу ж розповів про свої негаразди.

Правоохоронці не залишили чоловіка наодинці з проблемою і швидко допомогли її вирішити. Благо, обидва автомобілі були однакової марки, а тому міліціонер-водій допоміг замінити пробите колесо власною запаскою. Вже за чверть години пан Олександр зміг продовжити свій шлях.

А вже за тиждень він прийшов до райвідділку міліції, аби зустрітися з його керівником, висловити подяку та потиснути руку своїм рятівникам, які, між тим, неабияк здивувалися такому несподіваному візиту.

– Надавати допомогу тим, хто її потребує, - це наша буденна справа. А з іншого боку, хто ж допоможе водієві, як не інший водій? - знизує плечима водій-міліціонер Віктор Ратошнюк. – Але все ж приємно почути у відповідь за твою роботу «спасибі».

Ольга Номерчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ