Житомирщина готується до відзначення Дня Соборності України

Житомирщина готується до відзначення Дня Соборності України

18.01.15 11:32 0 694
У День Соборності України запрошуємо житомирян і гостей міста вийти на «живий ланцюг» і показати, що схід і захід України разом, що Житомирщина – це частина великої суверенної країни. Свою участь у спільному заході влади і громади вже підтвердили 17 об'єднань громадян та органи студентського самоврядування.

О 12.00 всі бажаючі можуть прийти на службу Божу та помолитися за Україну в Свято-Михайлівському кафедральному соборі. Після служби біля храму відбудеться покладання квітів до стели Героям Небесної Сотні.

О 13.00 год. запрошуємо житомирян та гостей міста на акцію «Живий ланцюг єдності» до Дня Соборності України. Ланцюг єднатиме дві дошки Героїв Небесної Сотні – від Свято-Михайлівського кафедрального собору через вулицю Михайлівську до майдану ім. С. П. Корольова.

13.20 – спільне виконання гімну України та урочиста хода до майдану ім. С.П. Корольова.

13.30 – покладання квітів до стели Героям Небесної Сотні на майдані ім. С.П. Корольова.

13.40 – спільне фото учасників заходу.

13.45 – літературно-музична композиція, присвячена Дню Соборності України. Після її завершення бажаючі зможуть виступити, сфотографуватися та поспілкуватися з представниками влади.

Крім того, з 9.00 в обласному центрі пройде покладання квітів до меморіальних дошок Олегу Ольжичу та Михайлу Грушевському, меморіального погруддя В'ячеслава Чорновола та пам'ятників Івану Франку і Тарасу Шевченку.

Запрошуємо всіх небайдужих житомирян, громадських активістів, представників організацій та партій долучитися до заходу. Національна символіка вітається! Символіка політичних партій та організацій на заході не бажана.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинян "під ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ