Житомирщина втратила на сході України двох героїв

Житомирщина втратила на сході України двох героїв

18.01.15 17:18 0 836
У День жалоби за загиблими в результаті дій терористів, 15 січня, жителі Коростенського району пережили свою трагедію. У селі Бехи провели в останню дорогу 20-річного Романа Вікторовича Козаренка, який загинув ще в серпні минулого року поблизу села Степанівка на Донеччині.

Роман Козаренко народився 16 червня 1994 року в селі Кам'янка Ємільчинського району, а згодом його сім'я переїхала в село Бехи на Коростенщину. Протягом 2012-2013 років Роман проходив службу в Збройних Силах України, а в березні минулого року був мобілізований в армію.

Роман Козаренко потрапив на схід України в складі 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

18 січня о 13.00 в смт Яблунець Ємільчинського району попрощаються ще з одним героєм – солдатом інженерного полку оперативного забезпечення 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського Олегом Петровичем Банчуком. Військовослужбовець народився 24 жовтня 1986 року. Проживав у селі Слобода Романівська Новоград-Волинського району. У загиблого залишилися батьки, молода дружина та маленький син.

Молоді військовослужбовці мріяли, що вони разом із бойовими побратимами здолають ворога і повернуть мир в Україну, але їхнє життя трагічно обірвалося на шляху до перемоги.

Вічна пам'ять нашим героям!

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В ОДА триває робота над ...
Наступна новина: У Вінниці працівники ...

КОМЕНТАРІ