На Хмельниччині в Ізяславі відбувся відбірковий (районний) етап театрального фестивалю “Казковий скарб”

На Хмельниччині в Ізяславі відбувся відбірковий (районний) етап театрального фестивалю “Казковий скарб”

18.01.15 13:59 0 834
В рамках проведення обласного фестивалю дитячих та юнацьких театральних колективів “Казковий скарб”, 16 січня в приміщенні Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» відбувся відбірковий (районний) етап театрального фестивалю “Казковий скарб”.

Фестиваль проводиться з метою виявлення талановитих і обдарованих дітей, збереження українських народних традиційних казкових жанрів і оповідань, сприяння подальшому розвитку обдарованих дітей, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті краю та формування творчої еліти України.

В районному етапі фестивалю взяли участь чотири творчі колективи, які представили свої казкові сюжети глядачам: театральні гуртки Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка», які діють на базі Новосільскої ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Людмила Онищук) – вистава «Білосніжка та сім гномів», Плужненського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія ім.Р.Й.Бортника» (керівник Неля Гончарук) вистава «Рукавичка», власне самого будинку творчості (керівники Світлана Захарчук, Валентина Демкіна, Катерина Педосенко) – вистава «Снігуронька» та творчий колектив Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1(керівники Наталія Притульська та Наталія Савчук) – вистава «Ріпка на новий лад».

Критеріями, за якими члени журі здійснювали оцінку учасників, стали художній рівень репертуару, виконавська майстерність, костюми та дотримання регламенту.

Усі колективи гідно представили свої творчі здобутки, в повній мірі розкрили суть та зміст поставленого перед ними завдання, з почуттям гумору та театральною майстерністю допомогли поринути в чарівний світ новорічних казок та донесли до глядачів тепло та радість новорічних свят.

Переможцем відбіркового (районного) етапу фестивалю, за оцінками журі, визнано колектив театрального гуртка Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» (керівники Світлана Захарчук, Валентина Демкіна, Катерина Педосенко).

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині провели ...

КОМЕНТАРІ