На Хмельниччині правоохоронці повернули викрадену собаку щасливому власникові

На Хмельниччині правоохоронці повернули викрадену собаку щасливому власникові

18.01.15 10:40 0 669
Встановлено, що крадіжку скоїв 18-річний парубок, який дуже захоплювався собаками, навіть мріяв стати кінологом, але антисоціальний спосіб життя, любов до алкоголю та схильність до вчинення протиправних діянь загубили цю світлу мрію.

Проте бажання мати собаку хлопця не покидало. А тут на території одного із приватних будинків у Деражні він якраз побачив красивого американського пітбуля і вирішив забрати його собі. Дочекався, поки господар погодує тварину і покине вольєр. Тоді зірвав із клітки навісний замок і поманив пітбуля за собою. Щоб у сусідів не виникло підозр, завів пса до знайомого.

Та хлопець не врахував, що для невеличкого районного центру собака такої породи — рідкість. І коли дільничний інспектор Андрій Бондар з профілактичною метою відвідував раніше судимих осіб, то у дворі одного з них побачив зниклого чотирилапого друга.

На той час власник американського пітбуля уже звернувся до райвідділку із заявою, тож всі працівники міліції знали, що на території міста зникла собака. До речі, в Деражні собак такої породи більше не було. Щасливий власник, звісно ж, упізнав свою улюбленицю.

Підозрюваний у скоєному зізнався. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі пам’ятку ...

КОМЕНТАРІ