Хмельниччина: на Ярмолинеччині на крадіжці горіхів затримали злодія-рецидивіста

Хмельниччина: на Ярмолинеччині на крадіжці горіхів затримали злодія-рецидивіста

18.01.15 11:47 0 769
Підозрюваний неодноразово притягувався як до адміністративної, так і до кримінальної відповідальності. Нещодавно отримав 4 роки за чергову крадіжку, але суд звільнив його від відбування покарання, встановивши іспитовий строк. Проте, 29-річний молодик не втримався і знову став на хибний шлях…

Нещодавно до Ярмолинецького райвідділу міліції звернувся 42-річний житель одного із сіл району із повідомленням про те, що з його будинку викрадено кілька мішків горіхів.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, оперативно встановили, що крадіжку скоїв 29-річний місцевий житель. Чоловік добре знав господаря будинку, час від часу допомагав йому поратися по господарству. Зловмисник бачив, як потерпілий збирає горіхи і де їх зберігає, тож не втримався і скористався цими знаннями у власних злочинних цілях. Коли господаря не було вдома, він проник у будинок і викрав 34 кілограми горіхів, які одразу продав за тисячу гривень, а гроші витратив на спиртне та продукти харчування.

Чоловікові уже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ