«Гала Радіо» переіменовується на «Радіо ЄС»

«Гала Радіо» переіменовується на «Радіо ЄС»

18.01.15 11:12 0 756
Радіостанція «Гала Радіо» вирішила переоформити ліцензію на мовлення, змінивши керівника, склад редакційної ради і позивні. Відтепер мовник виходитиме в ефір як «Радіо ЄС». Зміни до ліцензії внесені на засіданні Національної ради 15 січня.

Про це повідомляє прес-служба Нацради.

Новим генеральним директором став Богдан Болховецький, який також замінив Павла Шилька в редакційній раді.

Радіостанція, за словами музичного продюсера Романа Давидова, невдовзі змінить власників і програмну концепцію мовлення. «Є сучасний запит на контент, пов’язаний із інтеграцією в європейське середовище», – сказав він. Тож новий продукт радіостанції буде орієнтованим на європейські цінності. Що ж до власника, то ним має стати компанія, яка володіє низкою медіа в Європі, зокрема Нідерландах, Болгарії, Австрії.

Роман Давидов повідомив, що радіостанція створюватиме багато власних програм, в ефір вийдуть нові проекти європейської тематики. Музика і контент планується виключно європейські. Уже є домовленості про співпрацю з різними іноземними культурними інституціями, що розміщуються в Києві, представництвами країн Європейського Союзу. Компанія також розвиває мережу власних кореспондентів у Європі. радіостанція налагоджує співпрацю з іноземними журналістами, які працюють в Україні.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ