Волинська область: рятувальники Нововолинська підбили підсумки діяльності за минулий рік

Волинська область: рятувальники Нововолинська підбили підсумки діяльності за минулий рік

18.01.15 12:43 0 868
15 січня в актовому залі ДПРЧ-5 м. Нововолинська відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності Нововолинського гарнізону управління ДСНС у Волинській області за минулий рік, якою керував перший заступника начальника УДСНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Ростислав Демчук за участі особового складу міськвідділу, представників міської ради.

Під час її проведення розглянуті питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки у місті, готовності органів і підрозділів цивільного захисту до дій за призначенням, оперативного реагування на надзвичайні ситуації, стан здійснення наглядово-профілактичної діяльності та організації заходів цивільного захисту.

Наприкінці зустрічі Ростислав Демчук озвучив основні завдання Нововолинського міськвідділу щодо попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій у 2015 році та подякував працівникам підрозділу за підтримання високого рівня оперативної готовності. Він також зазначив, що забезпечення безпеки та захисту населення, об'єктів економіки держави і суб’єктів приватної власності від негативних наслідків надзвичайних ситуацій залишається невід'ємною частиною державної політики національної безпеки і є пріоритетом у діяльності ДСНС України.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі на території ...

КОМЕНТАРІ