Прокуратура не дозволить уникнути відповідальності службовцям «Міжнародного аеропорту «Ужгород»    яких підозрює у незаконному заволодінні коштами та заподіянні майнової шкоди на загальну суму майже 200 тис. грн.

Прокуратура не дозволить уникнути відповідальності службовцям «Міжнародного аеропорту «Ужгород» яких підозрює у незаконному заволодінні коштами та заподіянні майнової шкоди на загальну суму майже 200 тис. грн.

18.01.15 10:35 0 695
Яких підозрює у незаконному заволодінні коштами та заподіянні майнової шкоди на загальну суму майже 200 тис. грн.

14 січня Закарпатський окружний адміністративний суд підтвердив законність винесеної прокуратурою постанови та відповідно проведеної прокурорської перевірки і одночасно відмовив у задоволенні позовної заяви ЗОКП «Міжнародний аеропорт «Ужгород».

Йдеться про кримінальне провадження за ч. 2 ст. 191 КК України, за фактом заволодіння службовими особами Закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» коштами комунального підприємства на суму майже 70 тис. грн.

Також, відкрите ще одне провадження за ч. 2 ст.192 КК України - заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою, вчинені за попередньою змовою групою осіб, або такі, що заподіяли майнову шкоду у великих розмірах. Йдеться про майнову шкоду територіальній громаді міста Ужгорода у вигляді ненадходження до місцевого бюджету 127 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ