Правоохоронці Ужгородщини привітали з ювілеєм ветерана ОВС Івана Пігана

Правоохоронці Ужгородщини привітали з ювілеєм ветерана ОВС Івана Пігана

18.01.15 09:36 0 849
Днями своє 80-річчя відсвяткував ветеран ОВС Іван Піган. Працівники Ужгородського райвідділу міліції завітали до старшого колеги з найщирішими словами привітань

Піган Іван Олексійович – людина, яка заслужила неабияку повагу та шану. Він один із тих, хто слугує прикладом сучасним правоохоронцям.

Цими днями Іван Олексійович відсвяткував свій 80-й день народження.

Від щирого серця привітати ветерана з ювілеєм прийшли начальник Ужгородського райвідділу міліції Роман Стефанишин, начальник ВДАІ Ужгородського району Віталій Лещинський та голова ветеранської організації району Степан Матіцо.

З квітами, подарунками та найщирішими побажаннями правоохоронці завітали в гості до колишнього очільника ДАІ Ужгородського району. Саме в даному підрозділі Іван Олексійович пропрацював останні роки своєї міліцейської служби, якій присвятив понад тридцять років свого життя. Дослужившись до звання майора міліції, він відбув на заслужений відпочинок. Проте міліціонери і зараз добре пам'ятають свого старшого товариша і ніколи не упускають можливості привітати його зі святами – це вже стало доброю традицією.

До речі, Іван Олексійович, хоча і покинув лави органів внутрішніх справ вже досить давно, проте все одно не втрачає зв'язків зі своїми наступниками та цікавиться, чим живе теперішня міліція. Такій людині, як він, хочеться подякувати та побажати всього найкращого, довгих і щасливих літ життя.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінниччині відбулись ...

КОМЕНТАРІ