Закарпаття: на Іршавщині організовують четверту хвилю мобілізації

Закарпаття: на Іршавщині організовують четверту хвилю мобілізації

18.01.15 15:45 0 773
Днями в Іршавській райдержадміністрації відбулась нарада за участю в.о.голови РДА Віктора Симканинця, заступника обласного військового комісара Богдана Черемхівського, в.о.прокурора Іршавського району Володимира Бокшана, начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Черничка та сільських голів Іршавщини.

На зустрічі піднімались проблемні питання, які можуть виникнути з початком четвертої хвилі мобілізації. Метою якої є здійснення ротації особового складу, який знаходиться у зоні АТО ще з літа минулого року.

Новий призов до Збройних сил має розпочатися 20 січня 2015 року. До призову, перш за все, будуть залучатися патріотично налаштовані офіцери, військові запасу, не працевлаштовані громадяни. Вони пройдуть обов′язкову підготовку в навчальному центрі, і тільки після цього їх буде направлено на Схід. Однак частина мобілізованих залишиться нести службу на території Закарпаття у прикордонних військах.

На даний час всі, без виключення, кого було мобілізовано раніше, отримують заробітну плату, мають можливість отримати матеріальну допомогу на оздоровлення та допомогу для покращення соціально-побутових умов.

Всі мобілізовані будуть забезпечені необхідним одягом та продуктами харчування.

Під час наради сільські голови порушували питання відносно громадян, які попадають під мобілізацію, але на даний час знаходяться за межами області на заробітках.

Не залишились поза увагою й громадяни, які тимчасово були звільнені від військової служби. Цій категорії буде запропоновано пройти медичну комісію, яка вирішить остаточно, чи придатна людина для служби.

Якщо під час четвертої хвилі мобілізації на території Іршавського району будуть грубі порушення з боку громадян чи тих осіб, які її будуть проводити, то іршавська міліція буде відповідно реагувати, згідно чинного законодавства.

Однак і самим громадян варто пам′ятати, що майже з кожного населеного пункту району вже кілька місяців наші земляки знаходяться на Сході, і їх потрібно замінити.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: На Вінничині приватне ...

КОМЕНТАРІ