Чернігівська область: вогнеборці ліквідували 3 пожежі,що виникли з причини несправності приладів пічного опалення

Чернігівська область: вогнеборці ліквідували 3 пожежі,що виникли з причини несправності приладів пічного опалення

18.01.15 15:44 0 780
Протягом минулої добу на Чернігівщині вогнеборці ліквідували 3 пожежі, що виникли з причини порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів пічного опалення.

16 січня о 09:49 загорівся житловий будинок у с. Понори Талалаївського району, внаслідок чого вогнем пошкоджено перекриття, стіни та домашнє майно господарів.

17 січня о 02:45 у м. Носівка до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по пров. Коцюбинського. До місця пригоди оперативно прибув пожежно-рятувальний підрозділ. О 03:10 пожежу локалізували, а о 04:40 остаточно ліквідували. Вогнем пошкоджено житлову кімнату.

17 січня о 04:57 виникла пожежа в одному з приватних житлових будинків у с. Риботин Коропського району. Через 8 хвилин на місце події працював пожежно-рятувальний підрозділ. О 05:06 вогнеборці локалізували, а о 08:30 остаточно ліквідували пожежу. Полум'ям знищено перекриття та домашні речі господарів.

Причинами пожеж у трьох випадках стала відсутність належної протипожежної розділки між димарем опалювальної печі та дерев’яним перекриттям будинку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають! Щоб уникнути лиха, необхідно стежити за справністю приладів опалення. Періодично слід робити огляд зовнішнього стану печей і димарів на наявність тріщин. Виконання цих простих, але вкрай необхідних правил, допоможе зберегти ваше житло, майно та, найголовніше, життя!

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери затримали ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ