У Рівненській області співробітники Служби порятунку продовжують проводити роботу із населенням,щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності

У Рівненській області співробітники Служби порятунку продовжують проводити роботу із населенням,щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності

18.01.15 09:32 0 693
16 січня співробітниками Дубровицького районного сектору ГУ ДСНС, спільно з представниками ЗМІ та працівниками районної служби дітей та молоді, проведено подвірні обходи серед соціально-незахищених громадян та багатодітних сімей в місті Дубровиця.

У ході проведеного заходу, рятувальники відвідали понад 20 осель, в яких проживає понад 30 осіб. Фахівці Держслужби з НС провели інструктажі з правил безпеки життєдіяльності та нагадали людям основні правила безпеки при експлуатації електроприладів та під час користування звичним для села пічним опаленням. Крім того, співробітники Служби порятунку роз’яснили людям основні правила пожежної безпеки в побуті в зимовий період, яких необхідно дотриматись щоб не допустити виникнення займання в будинках, провели бесіди на протипожежну тематику щодо необхідності бути пильними при використанні відкритого вогню та газового обладнання.

Також фахівці ДСНС поспілкувалися з дітьми та роз’яснили їм небезпеку необережного поводження з вогнем.

«Зменшення кількості пожеж можливе лише за умови свідомого й відповідального ставлення людей до безпеки власного життя. Тому масово-роз’яснювальні заходи щодо дотримання населенням правил пожежної безпеки будуть проводитись рятувальниками і надалі», - запевнив начальник Дубровицького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області майор служби цивільного захисту Ігор Гайдиш.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ