На Рівненщині правоохоронці викрили сутенера

На Рівненщині правоохоронці викрили сутенера

18.01.15 11:29 0 908
Працівники відділу по боротьбі зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми УМВС України в Рівненській області задокументували факти сутенерства, вчиненного 44-річним жителем Рівненської області.

Про це на прес-конференції повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області – начальник кримінальної міліції Володимир Голубош.

Зловмисник упродовж 2013-2014 років під приводом здачі в оренду квартири в Рівному організував місця для звідництва з метою вчинення розпусних дій дівчатами, які надають сексуальні послуги за грошову винагороду. За свої «організаторські здібності» він отримував кошти в сумі від 500 гривень за виклик однієї дівчини. Чоловік також забезпечував доставку повій до місця знаходження клієнта (на орендовані квартири, розважально-готельні комплекси).

Свою злочинну діяльність чоловік здійснював, використовуючи всесвітню мережу Інтернет. Через соціальні мережі, сайти знайомств та інші розважальні портали він знайомився з дівчатами, входив в довіру та втягував їх у зайняття проституцією. Упродовж двох років він таким способом втягнув у злочинну діяльність 10 осіб, віком від 15 до 30 років.

Зловмиснику оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України (Втягнення у зайняття проституцію, вчинене щодо неповнолітніх осіб) та обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

(за матеріалами ВБЗПТЛ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинян "під ...

КОМЕНТАРІ