З чітким розумінням завдань працюватиме служба зайнятості Рівненщини

З чітким розумінням завдань працюватиме служба зайнятості Рівненщини

18.01.15 13:52 0 1096
Щоб діяльність служби зайнятості Рівненщини була ще більш ефективною, злагодженою і відповідала викликам часу, в Рівненському обласному центрі зайнятості провели селекторну нараду «Про деякі організаційні питання роботи спеціалістів регіональної служби зайнятості».

Участь у нараді взяли директори та начальники відділів центів зайнятості області. Про актуальні питання та роботу у форматі деяких законодавчих змін розповіла заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок. Зокрема, вона деталізувала питання змін у законодавстві, що стосуються відміни процедури реєстрації центрами зайнятості трудових договорів, укладених між працівниками та фізичними особами-підприємцями. Тетяна Новорок зазначила, що до кінця січня у базових центрах зайнятості потрібно провести роз'яснювальні семінари з роботодавцями. Заступник директора також порушила низку питань з надання соціальних послуг.

– Особливої уваги, наголосила Тетяна Новорок, – потребує робота із сім'ями загиблих та учасників АТО. Зокрема, на місцях потрібно вдосконалити перелік громадських робіт і максимально забезпечити допомогою такі сім'ї.

Також Тетяна Новорок зупинилася на роботі з неповнолітніми, охопленні безробітних професійним навчанням тощо.

Потребуватиме чіткої злагодженості в роботі й апробація оновленого механізму мобільного сервісу «Пошук роботи». Проведення дослідної експлуатації мобільного сервісу дозволить удосконалити механізм інформування громадян та активізує їх зусилля у пошуку роботи.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові під колесами ...
Наступна новина: На Волині за реалізацію ...

КОМЕНТАРІ