Триває всеукраїнська акція "Квартира під охорону"

Триває всеукраїнська акція "Квартира під охорону"

18.01.15 16:20 0 796
З 15 січня в Україні стартувала соціальна всеукраїнська акція Державної служби охорони при МВС «Квартира під охорону». Триватиме вона до 30 січня. В цей період у громадян є можливість встановити квартири під міліцейську охорону зі значною знижкою.

Соціальна акція «Квартира під охорону» традиційно проводиться двічі на рік. Мета заходу – вберегти оселі мешканців краю від непроханих гостей.

Лише у 2014 році на Тернопільщині зареєстрували сто вісімдесят вісім квартирних крадіжок. На жаль, злодії стають дедалі досвідченішими та мають у своєму «арсеналі» найрізноманітніші відмички, інструменти для злому сучасних вікон та дверей. Тому варто пам'ятати, що ні надійні замки, ні надсучасні броньовані двері чи ґрати на вікнах не захистять житло від квартирного злодія. Натомість Державна служба охорони, з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам, пропонує громадянам надійніший варіант збереження від несанкціонованого проникнення у житло – підключити його до пульту централізованого спостереження та встановити охоронне обладнання.

У період з 15 до 30 січня Тернопільський підрозділ ДСО може взяти Ваше житло під охорону за половину вартості монтажних послуг. Ви сплачуєте вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи по обладнанню помешкання сигналізацією фахівці виконують за половину їх вартості.

під пильним оком Тернопільського управління державної служби охорони перебуває більше 2700 квартир та установ різної форми власності. Жоден із таких об'єктів не був пограбований. Саме тому люди все більше довіряють безпеку свого житла професіоналам своєї справи.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони ви зможете за телефонами 0-800-502-220, 0-800-211-000. Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово!

Також можна звертатись в Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області за номерами телефонів: 52-55-94, 52-79-89, 067-208-69-02, 067-208-50-68 і уже протягом години до вас приїдуть представники ДСО та допоможуть у виборі системи сигналізації у вашій оселі. Після чого ви можете бути впевнені, що на варті вашої безпеки стоять справжні професіонали!

УДСО при УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ