На Хмельниччині міліціонери затримали молодиків,які побили людину до смерті заради розваги

На Хмельниччині міліціонери затримали молодиків,які побили людину до смерті заради розваги

18.01.15 12:03 0 714
У селі Думанів Кам‘янець-Подільського району четверо молодиків, серед яких один неповнолітній, посеред ночі увірвалися у будинок місцевого пенсіонера та жорстоко побили його товариша, який гостював у чоловіка. Побої виявилися настільки сильними, що за кілька днів потерпілий від отриманих травм помер.

Побиті молодиками чоловіки не одразу звернулися за медичною допомогою, а лише через два дні, коли гість господаря будинку почав почуватися гірше. Лікарі виявили у нього перелом ребра та внутрішню гематому. Одразу з лікарні пенсіонер разом з родичами пішли до місцевого відділку міліції, щоб написати заяву про побиття, але не встигли. Чоловікові раптово погіршало і доки приїхала швидка, він помер.

Опитавши товариша померлого, правоохоронці уже до вечора встановили особи підозрюваних у спричиненні тілесних ушкоджень, які потягнули за собою смерть. Серед четвірки зухвалих зловмисників виявився і 16-річний юнак. Найбільше правоохоронців обурило те, що, обґрунтовуючи свій нелюдський вчинок, один з підозрюваних пояснив, що вони увірвалися до чужого помешкання та побили до смерті людину, аби «подуріти».

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, — говорить начальник Кам‘янець-Подільського райвідділу міліції Ігор Благун. — Наразі триває слідство, підозрюваним, відповідно до санкції статті, може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: На Вінничині врятовано ...

КОМЕНТАРІ