74 тернополян подали заявки на стажування у міській раді

74 тернополян подали заявки на стажування у міській раді

18.01.15 15:30 0 766
Прийом анкет на участь у програмі «Школа молодого реформатора» завершився на початку січня. Загалом за цей час анкети встигли подати 74 тернополян, найкращі з яких пройдуть стажування у Тернопільській міській раді та зможуть реалізувати власні проекти.

Наступний етап для претендентів – це співбесіда, яка відбудеться до 23 січня. А уже 2 лютого відібрані учасники отримають робоче місце для проходження стажування у структурних підрозділах міської ради. До обов’язків переможців входитиме допомога у підготовці рішень міської ради, розпоряджень міського голови та інших актів, інформаційних та аналітичних матеріалів, виконання інших завдань, спрямованих на підвищення ефективності роботи міської ради, підтримання зв’язків із представниками громадських організацій, сприяння розвитку волонтерського руху в місті та реалізації молодіжних і студентських ініціатив.

«Приємно, що так багато представників молоді виявило бажання ознайомитись з роботою міської ради та втілити власні ідеї в життя. Для нас така співпраця - це нові думки та ідеї, а для молоді - практичний досвід», – зазначив міський голова Сергій Надал.

До слова, весняна програма триватиме з 2 лютого по 20 квітня. Організаторами школи виступають Тернопільська міська рада та громадська організація молодіжне об’єднання «Файне місто».

Перелік кандидатів на участь у програмі «Школа молодого реформатора» (завантажити)

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: керівників ...
Наступна новина: Міліціонери затримали ...

КОМЕНТАРІ