Тернопілля: в області розпочався конкурс малюнків на спортивну тематику серед вихованців дитячих спеціалізованих навчальних закладів

Тернопілля: в області розпочався конкурс малюнків на спортивну тематику серед вихованців дитячих спеціалізованих навчальних закладів

18.01.15 11:47 0 994
Популяризація фізичної культури і спорту, пропаганда активного способу життя як одного із чинників гармонійного розвитку людини є метою обласного конкурсу малюнків на спортивну тематику серед дітей-вихованців дитячих спеціалізованих навчальних закладів.

Захід проведуть у Бережанській обласній комунальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання, Теребовлянському навчально-виховному комплексі Тернопільської обласної ради, Чортківській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів, Новосільському обласному спеціальному навчально-виховному комплексі.

Учасниками конкурсу можуть стати усі бажаючі віком 9-12 років, 13-15 років, 16-18 років, до 27 лютого надіславши свої малюнки на адресу конкурсного журі. Завдання для юних художників - за допомогою олівця, фарб розповісти про своє бачення здорового способу життя, улюблений вид спорту та спортивні уподобання. На зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити її назву, техніку виконання, прізвище, ім'я по-батькові автора та місце його навчання.

Кількість малюнків від одного учасника не обмежується, стиль і техніка виконання – довільні, подаються вони на аркуші паперу без рамок. Конкурсні роботи авторам не повертаються і рецензії їм не видаються.

Переможці та призери конкурсу отримають нагородну атрибутику від організаторів – Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: на ...
Наступна новина: На Хмельниччині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ