В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у спільній нараді щодо підтримки вимушених переселенців

В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у спільній нараді щодо підтримки вимушених переселенців

18.01.15 10:29 0 799
У Чернівецькій області активно проводиться робота з допомоги та підтримки вимушених переселенців із зони проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території. На в області проживають 1888 вимушених переселенців. Тому, з метою надання інформаційної підтримки вимушеним переселенцям, 17 січня в приміщенні Чернівецького міського центру зайнятості, що знаходиться по вул. Воробкевича у Чернівцях, відбулася семінар-нарада. Участь в заході взяли працівники Центру зайнятості, Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації, Комунального територіального центру соціального обслуговування «Турбота» та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області.

Під час зустрічі була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота з переселенцями щодо порядку дій під час прибуття на нове місце проживання. Зокрема, людям нагадали, що для координації роботи з переселенцями в Чернівцях діє Регіональний штаб Чернівецької області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції. Також організатори семінар-наради ознайомили присутніх з порядком оформлення документації для соціального забезпечення вимушених переселенців. Насамкінець заходу, переселенцям було доведено ряд питань щодо оформлення документації для постійного місця проживання та під час працевлаштування.

«Допомога переселенцям повинна бути різнобічною, щоб в любому випадку, люди знали, куди їм необхідно звернутися» – підбив підсумки зустрічі т.в.о. заступника начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Борис Ляшук.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Прокуратура не дозволить ...

КОМЕНТАРІ