Чернівецька область: рятувальники нагадують людям правила безпеки

Чернівецька область: рятувальники нагадують людям правила безпеки

18.01.15 12:35 0 804
Працівники Управління Державної служби України у Чернівецькій області продовжують здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями області в рамках проведення акції «Вбережемо житло від пожеж». Основною метою проведення такої роботи є запобігання виникнення пожеж в домівках краян і, як наслідок, недопущення загибелі людей на них.

В ході здійснення роботи протягом 16 січня, співробітники Управління у складі рейдових груп провели роботу в усіх районах Чернівецької області. Під час таких заходів, людям нагадали правила пожежної безпеки та про важливість їх дотримання, вручили пам’ятки та листівки з правилами безпеки. Наприклад, інженерно-інспекторський склад Кіцманського районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області здійснили рейд у житловому секторі в селі Южинець Кіцманського району. В ході проведеної роботи рятувальники відвідали 33 помешкання та поспілкувалися із понад 100 громадян.

Всього протягом 16 січня працівники Управління відвідали 248 помешкань, в яких проживають понад 650 людей. Такі рейди проводитимуться на території всієї Чернівецької області і в подальшому. «Вже з початку року у Чернівецькій області виникло 38 пожеж, на яких загинуло 3 людей. Основною причиною їх виникнення та загибелі людей на пожежах залишається людський фактор. Тому ми намагаємося звернути увагу людей на важливість повсякденного дотримання правил безпеки» – зазначив начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області полковник служби цивільного захисту Валерій Парпауц.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Руку допомоги у дорожній ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ