Буковинець хотів провчити співорендарку,а натомість отримав кримінальну статтю

Буковинець хотів провчити співорендарку,а натомість отримав кримінальну статтю

18.01.15 16:06 0 797
Співробітники карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області знайшли зловмисника, котрий поцупив у 19-річної чернівчанки понад 9 тисяч доларів США.

Про зникнення грошей із квартири до міліції повідомила мешканка обласного центру. На місце злочину одразу прибули співробітники слідчо-оперативної групи Шевченківського райвідділу міліції та карного розшуку УМВС області. Правоохоронці детально опитали потерпілу, оглянули помешкання. Під час обстеження пошкоджень вхідних дверей не було виявлено та й у кімнатах обстановка не була порушена. Тож у міліціонерів виникла підозра, що гроші викрав той, хто мав вільний доступ до квартири. Інтуїція оперативників не підвела.

Як з'ясувалося, гроші поцупив 23-річний співорендар квартири. Хлопець добре знав, де знаходяться чужі гроші. Він вибрав час, коли дівчина поїхала на декілька днів за межі міста, зайшов до її кімнати та забрав 9300 доларів США.

Наразі зловмисник зізнався правоохоронцям у скоєному та повернув гроші. За словами парубка, він посварився зі співорендаркою, тож у таких спосіб вирішив провчити дівчину.

За даним фактом слідчими Шевченківського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За такі дії хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькому районі ...
Наступна новина: У Житомирі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ