На Тернопіллі пам’ятку архітектури потрібно оцінити у Збаражі

На Тернопіллі пам’ятку архітектури потрібно оцінити у Збаражі

18.01.15 10:44 0 768
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість трьох об'єктів державної власності.

У Тернополі (вул.Текстильна, 12) це нежитлові приміщення гуртожитку (виробнича майстерня) загальною площею 51,13 кв.м, що перебувають на балансі Тернопільського центру профтехосвіти №1.

У Монастириськах (вул. Сагайдачного, 3) – 30 кв.м на 3-му поверсі адмінбудинку, що перебуває на балансі відділу агропромрозвитку Монастириської РДА.

У Збаражі (вул. Б. Хмельницького, 6) – частина приміщень загальною площею 22,6 кв.м адміністративного будинку кінця ХІХ ст., що є пам'яткою архітектури місцевого значення й перебуває на балансі НЗ “Замки Тернопілля”.

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 29 січня 2015 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно вартості й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 22 січня 2015 року включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 1-2 (850-851) за 14 січня 2015 року.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Тернополі під колеса ...

КОМЕНТАРІ