Звернення начальника Департаменту ДАІ МВС України до особового складу Державтоінспекції

Звернення начальника Департаменту ДАІ МВС України до особового складу Державтоінспекції

20.01.15 11:46 0 979
«Або служити чесно, або ніяк!»

Робота інспекторів дорожньо-патрульної служби як ніколи, у всіх на вустах. Інформація про реформу міліції, що розпочнеться з Державтоінспекції, сколихнула громадськість. Ефіри телеканалів заполонили репортажі про майбутню реорганізацію ДАІ.

Але сюжети ці різносторонні. Дехто суворо критикує роботу служби. Водночас приємно, що з екранів телевізорів почали лунати відгуки водіїв про позитивні зміни у поведінці інспекторів ДПС.

Нагадую всім, що зараз не час розслаблятися! Ми ті, хто найближче до народу, і маємо бути єдині з ним. По нам судять про сучасну українську міліцію. Ми не маємо права псувати це враження. Наразі час докласти усіх зусиль, щоб налагодити плідну співпрацю з населенням.

Я вкотре звертаюся до всього особового складу ДАІ – будьте патріотами! Пам’ятайте, що Ви служите Батьківщині, а не особистим інтересам! Закон і честь – ось головні орієнтири Вашої роботи. Прагнення чесно і віддано працювати на благо України має стати вашою рушійною силою ! Інтереси держави понад усе!

Які б труднощі не виникали у Вашій роботі, вона значно легше від буднів наших побратимів на сході. Коли колеги щодня ризикують життям, віддаючи свій обов’язок під залпами «Градів», ми не маємо права ганьбити їх і себе на мирній території.

Тим, хто не підтримує такої думки, пропоную написати рапорти і залишити службу. На зміну прийде молодь, яка бажає жити і працювати по законам.

У кого ж є гідність, хто не зраджує інтереси служби, а чесно виконує свої обов’язки, той мусить рухатися далі та відданою працею відбудовувати країну.

Кожен працівник ДАІ повинен не лише з гордістю носити формений одяг, а й усвідомлювати свою особисту відповідальність за безпеку громадян.

Будьте вимогливими до себе, принциповими, правдивими, виявляйте ініціативу, твердість і рішучість у справі захисту інтересів суспільства.

Виховуйте в собі почуття гордості за свою країну та її народ.

Нетерпимо ставтеся до будь-яких аморальних проявів колег. Наш із Вами обов’язок -працювати чесно.

З повагою і надією на підтримку такої позиції,начальник ДДАІ МВС Анатолій Сіренко
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ Рівненщини зібрала ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ