В Чернівецькій області рятувальники навчали школярів правил безпеки

В Чернівецькій області рятувальники навчали школярів правил безпеки

20.01.15 12:43 0 668
19 січня з відновленням навчального процесу в освітніх закладах краю, працівники Управління ДСНС у Чернівецькій області розпочали проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи зі школярами. Так, у Чернівецькій загальноосвітній школі № 6 рятувальники провели бесіди з дітьми про правила поведінки на кризі. Тема заняття була вибрано невипадково, адже поруч зі школою знаходиться озеро, а, зважаючи на погоду, що останнім часом встановилася на території краю, вихід на лід є дуже небезпечним.

Під час зустрічі діти зацікавлено слухали виступ рятувальників про те, як поводитися під час відпочинку на льоду та як діяти у випадку, коли хтось провалився під лід. Зокрема, школярів надзвичайно зацікавили рятувальне обладнання, користуючись яким можна допомогти людині. Не забули співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області і нагадати учням правила пожежної безпеки та правила поведінки у побуті, яких потрібно дотримуватися щоденно. А, щоб діти краще запам’ятали поради рятувальників, їм продемонстрували цікаві повчальні відеофільми. Також, на згадку про проведений захід, учні отримали пам’ятки та листівки із правилами безпеки. Насамкінець зустрічі школярі змогли задати рятувальникам питання, на які отримали вичерпні відповіді.

Інформаційна робота з дітьми, яку постійно проводять рятувальники, допомагає виховувати в підростаючого покоління культуру безпечної поведінки та повагу до правил безпеки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ