Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 3 пожежі

20.01.15 16:12 0 704
За останні 2 доби у Чернівецькій області виникло 3 пожежі, 2 з яких сталися у Чернівцях. Так, по вул. Стрийській обласного центру пожежа виникла в котельні житлового будинку. 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 1 Чернівців були направлені на місце події. Першочерговим завданням бійців ДСНС було недопущення подальшого розповсюдження вогню, оскільки поруч із котельнею знаходився житловий будинок. Завдяки оперативним діям рятувальників, пожежу було локалізовано за лічені хвилини, що дозволило врятувати від знищення котельну та житловий будинок. Вогнем знищено перекриття котельні.

Ще одна пожежа в Чернівцях сталася по вул. Шептицького. Загорання виникло в цокольному приміщенні трьохповерхового будинку. Вже за 4 хвилини після виклику на місці події прибув черговий караул ДПРЧ № 1 обласного центру. Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу було ліквідовано. Полум’ям знищено меблі, закопчено стіни приміщення.

Також пожежа виникла в смт. Берегомет Вижницького району, під час ліквідації якої вогнеборці врятували від знищення 2 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ