У Сторожинці двоє буковинців обікрали будинок чоловіка

У Сторожинці двоє буковинців обікрали будинок чоловіка

20.01.15 15:19 0 706
Завдяки злагодженим діям дільничних інспекторів Сторожинецького райвідділу міліції їхню злочинну діяльність викрито.

До Сторожинецького райвідділу міліції звернувся 31-річний мешканець районного центру. Чоловік повідомив, що невідома особа з його помешкання викрала електроінструменти, продукти харчування та фотоапарат на загальну суму 3 тисячі гривень.

Дільничні інспектори Сторожинецького райвідділу міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетні двоє місцевих мешканців, віком 18-ти та 29-ти років. Відомо, що зловмисники неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців. Старший із них притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, а молодший – до адміністративної відповідальності.

Як з'ясувалось, зловмисники проникли до помешкання потерпілого, коли він відпочивав у будинку. Молодики зайшли до однієї із кімнат та побачили дороге майно. Не гаючи ні хвилини часу, вони вхопили його та втекли.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ця війна потребує зусиль ...

КОМЕНТАРІ