В Чернівецькій області сокирянські міліціонери вилучили у новодністровця коноплю

В Чернівецькій області сокирянські міліціонери вилучили у новодністровця коноплю

20.01.15 08:07 0 618
Співробітники карного розшуку спільно з дільничними інспекторами Сокирянського райвідділу міліції під час поверхневого огляду 26-річного мешканця міста Новодністровськ виявили та вилучили пакетик із наркозіллям.

В ході відпрацювання території району працівники Сокирянського райвідділу міліції у приміщенні недобудованого готелю міста Новодністровськ запропонували підозрілому молодику показати, що знаходиться у нього в кишенях. Зловмисник не чинив опору правоохоронцям. Під час огляду кишень міліціонери у молодика виявили 6 грам коноплі.

Вилучене правоохоронці направили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи

Як пояснив сам зловмисник, наркотичні засоби він знайшов на одній із земельних ділянок міста та зберігав для власних потреб. Однак, де насправді 26-річний мешканець міста Новодністровськ взяв коноплю та як її використовував тепер з'ясує слідство.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

В Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Під Житомиром,не впоравшись ...

КОМЕНТАРІ