На Вінниччині працівники ДАІ затримали нетверезого водія з гранатою РГД-5 (+фото)

На Вінниччині працівники ДАІ затримали нетверезого водія з гранатою РГД-5 (+фото)

20.01.15 16:03 0 731
Працівники Державтоінспекції в м. Жмеринкі зупинили для перевірки автомобіль «Нісан». Іномарка рухалась на невеликій швидкості, петляючи дорогою, чим викликала підозри працівників міліції. Водій вказаного автомобіля за зовнішніми ознаками був нетверезим, тож правоохоронці доставили правопорушника до Жмеринської центральної районної лікарні для освідування на стан алкогольного сп’яніння.



За словами начальника УДАІ області Павла Солоненка, пройти обстеження водій категорично відмовився і вже на виході з лікарні вчинив супротив працівникам міліції, які запропонували проїхати у відділ міліції для складення адміністративного протоколу про правопорушення.



Зненацька із внутрішньої кишені куртки чоловік вийняв гранату і пригрозив, що по-іншому збирається вирішити цю проблему. Інспектори ДПС УДАІ Вінницької області Юрій Андронатій та Олег Мудрик почали вести переговори з горе-водієм, попередивши, що змушені будуть застосувати табельну вогнепальну зброю, адже від вибуху гранати постраждають невинні люди. Зрештою, правоохоронцям вдалося вплинути на «терориста» - він викрутив із гранати запал і передав працівникам міліції.



Вилучену гранату відправили на експертизу. За попередніми висновками, це граната РГД -5. А горе-водієві доведеться тепер нести кримінальну відповідальність за незаконне поводження з боєприпасами відповідно до ч.1 ст. 263 КК України та погрозу вбивством працівникам правоохоронних органів відповідно до ч.1 ст.345 КК України. За такі злочини зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення.

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ