На Вінничині головний спеціаліст з питань мобілізаційної та режимно-секретної роботи Барської РДА Валентин Пронів прийняв рішення стати на захист Вітчизни (+фото)

На Вінничині головний спеціаліст з питань мобілізаційної та режимно-секретної роботи Барської РДА Валентин Пронів прийняв рішення стати на захист Вітчизни (+фото)

20.01.15 16:32 0 678
«Україна – непереможна, маючи таких мужніх захисників–патріотів», - таке переконання висловив голова райдержадміністрації Володимир Саволюк, вручаючи бронежилет головному спеціалісту з питань мобілізаційної та режимно-секретної роботи РДА Валентину Проніву, який незабаром проходитиме військову службу в зоні АТО.

Капітан Пронів, колишній кадровий військовий, прийнявши рішення стати на захист Вітчизни, звернувся із заявою до військкомату і тепер направляється в одну із військових частин.

Голова райдержадміністрації Володимир Саволюк, його перший заступник Неля Мельник та керівник апарату райдержадміністрації Ігор Ставнюк побажали Валентину Проніву з честю виконувати свій військовий обов'язок і повернутися додому живим та неушкодженим.

«Наш народ хоче жити в мирі і злагоді, він проти війни. Але коли виникла загроза незалежності та територіальній цілісності України, маємо боронити нашу державу. Тож велика шана патріотам, які стали на захист рідної Вітчизни. Районна влада, уся громада підтримують їх, надаючи посильну допомогу. Бо всі ми розуміємо, що сила України – в єдності», - зазначив очільник району.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До волинських ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ